FR – Le Monster passe en mode 2.0 et se décline en version online 💻
Du 9 au 16 octobre, GGPoker.be accueille The Monster Experience 😈 Comme vous vous en doutez, c’est une garantie à vous donner le vertige qui sera en jeu sur la série… Et oui, pas moins de 35.000$ 😱 Le point d’orgue du festival? Un Main Event à 55$ affichant une garantie de 10.000$… Pas mal, non?
Toutes les infos dans l’onglet ‘PB Monster’ de votre lobby de tournois!
NL – Opgelet voor de ‘Monster’ 2.0 want deze keer gaat hij… online 💻
Van 9 tot en met 16 oktober, ontvangt GGPoker.be The Monster Experience 😈 En zoals je dat mag verwachten, staat er een duizelingwekkende guarantee op het spel tijdens deze serie…. Maar liefst 35.000$ 😱 Hoogtepunt van het festival? Een $55 Main Event met een gegarandeerde prijzenpot van 10.000$… Niet slecht, toch?
Alle info vind je in de tab ‘PB Monster’ in je tornooi lobby!